Kunderne siger:

“Vi havde behov for at gentænke vores brand og arbejde med en ny digital strategi i Officient. Den proces faciliterede Cecilie, hvilket vi har været meget tilfredse med. Vi gennemførte sammen med Cecilie en række workshops med vores ledelse. Det var et rigtig godt og velforberedt forløb, som Cecilie med fast hånd styrede. Jeg synes, vi efter processen og Cecilies anbefalinger, står med et super godt grundlag for den videre proces og eksekvering”.

Morten Boas, Partner, Officient

“We hired Cecilie to help us with the restructuring of our website, which had blown out of proportion. She was extremely professional and easy to work with, and despite our field of work (marine science) that was completely new to her, she delivered operational results in an efficient and timely manner”.

Terhi Minkkinen, Kommunikationsrådgiver, ICES

“Cecile er en erfaren konsulent, som ved, hvad hun taler om. Hun er både hurtig til at sætte sig ind i problemstillingen, og også grundig og analytisk i sin tilgang. Det er et stort plus i mange af de komplekse organisationer, vi arbejder for. Her er den gode idé i sig selv ikke nok, men evnen til at argumentere troværdigt, og til tider vedholdende, en vigtig parameter. Det har Cecilie i den grad evnet på de projekter, vi har samarbejdet om. Derudover er Cecilie også bare utroligt godt selskab”

Thomas Dolberg, Partner, Strategic Design Group

“DMA og Cecilie Steentoft har været samarbejdspartnere på kvalitative undersøgelser gennem de seneste to år. Cecilie har stået i spidsen for undersøgelser for flere af DMA’s største kunder, og vi har følt os i meget trygge ved at lægge opgaverne hos Cecilie. Hun gennemfører med stor rutine og selvstændighed alle typer opgaver indenfor den kvalitative pallette og leverer altid højeste kvalitet til tiden”.

Mark Lindencrone Saylor, Forretningsudvikler, DMA Research

“Cecilie har været min faste sparringspartner på Generation Digital de seneste par år, og jeg kan kun sige, at jeg har været meget tilfreds med vores samarbejde. Cecilie har en bred forståelse for kommunikation samtidig med, at hun er specialist. Hun har både hjulpet mig med strategi og forretningsudvikling i forbindelse med en større gentænkning af mit brand, og hun fungerer som min højre hånd på diverse research, pressearbejde og content. Alt i alt en super hjælp!”

Søren Schultz, Forfatter og foredragsholder, Generation Digital

Et udpluk af kunder og projekter

Som selvstændig konsulent og freelancer har jeg bl.a. løst opgaver for:

Aalborg Portland – Stakeholder- og markedsanalyse med henblik på produkt- og forretningsudvikling

Cadpeople – Projektledelse og UX på e-learning-projekt for MHI Vestas Offshore Wind

DMA Research – Opgaver inden for markedsanalyse og forretningsudvikling

Epinion  – Opgaver inden for markedsanalyse og forretningsudvikling

Generation Digital – Konceptudvikling, strategisk sparring, ny hjemmeside, content og sociale medier

International Council for Exploration of the Sea (ICES) – Stakeholderanalyse, og brugerinvolvering samt UX og ny informationsarkitektur på site

JKS – Stakeholder- og brugerinvolvering samt UX, koncept og design af ny digital løsning for vikarer

LEGO – Feltstudier og fokusgrupper med børn og deres familier i forbindelse med ny satsning for LEGO Ninjago

MHI Vestas Offshore Wind – Projektledelse ifm. nyt digitalt forretningsomrde

Officient – Digital strategi og rdgivning om markedsfring og branding

Ritter Sport – Markedsundersøgelser og forbrugeranalyse i forbindelse med internationalt forretningsfremstød

Sundhed.dk – Undersøgelser af borgere og sundhedsprofessionelle samt koncept og UX for udvikling og forbedring af sundhedsportal

Toyota  – Tænke-højt-test og konceptudvikling af forskellige forslag til online-beregningsværktøjer

Wilke  – Opgaver inden for markedsanalyse og forretningsudvikling